- 30 November

Hej! Kom nyss hem från gårn. Varit med älskling där! Nu tänkte jag gå och göra mig i ordning sen lägga mig i sängen. Somnade i soffan förut och sov i typ 3 timmar. Fan vad skönt de var.
Kan ni tänka att det redan är första december imorgon? Det är ju jul och nyår bara snart. Myys.
Idag avslutar jag med en jätte söt bild på mig och Maja som togs igår. Godnatt!




- Tröttonsdag

La mig här i soffan och känner nu att jag blev hur tröööött som helst. Kom hem för ungefär en timme sedan. Har varit på prao idag som vanligt. Gick bra. Men nu tror jag att jag kommer somna här för känner hur ögonlocken åker ner lite då och då. Att sova lite vore ju inte helt fel.. Puss


- I brist på annaaat

VEM
Vem är i rummet med dig?  är ensam, foorever alonee
Vem fick du senast sms av?  yves
Vem tänker du på nu?  robertälskling
Vad pratade du senast med i telefon?  mamma
Vems hus var du senast i?  ja mitt, i det jag är i nu tydligen?
Vem önskar du var med dig nu? min robeeert
Vem är din favoritsläkting? söt minna!
Pratade du senast med? mami
Tillbringade du minst två timmar med idag? tanter och gubbar

VAR
Var är din mobiltelefon? bredvid mig
Var handlar du mest? h&m, gina och jc
Var fick du tag på tröjan du har på dig nu? jag har ett vanligt svart linne, tror jag har köpt den på jc.
Var åkte du bil senast? haha kommer fan inte ihåg
Är du nu? i mitt lilla rum
HAR DU NÅNSIN
Sovit i någon annans säng? men jaa
Tyckt att din kusin är het? nej
Målat om ditt rum? nej
Dansat framför en spegel? ja de har väl hänt
Fått hicka? nej har aldrig haft det
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? ja
Varit i slagsmål? haha ne, slagsmål kan man väl inte kalla de
Smugit ur ditt hus? nej, har aldrig behövt
Haft känslor för någon som inte känt desamma? yes
Älskar eller saknar någon nu? älskar är många och saknar min farmor mest av allt
Fått ig i ett prov? nej
Åkt ambulans? aldrig
Brytit något? nej inte det heller, men har alltid viljat. fråga mig inte varför
Rökt eller snusat? ja och nej.
Sagt jag älskar dig och menat det? jaa

VAD
Sover du i? trosor eller tröja
Vad var den senaste låt du hörde? talk that talk
Vad har du gjort idag? praoat på sjukhemmet med majsan
Vad dricker du helst till frukost? juice eller oboy
FRÅGOR
Hur många har du varit riktigt kär i? 1
Vad tycker du om kärlek? ja bra så länge de är bra
Har du svårt för att bli kär? jag vet inte. har inte så jätte svårt
När kysste/hånglade du med någon sist? måndags
Ångrar du det? såklart inte
När fick du senast en komplimang? idag
Har du hånglat med någon av samma kön? nej

- Om det endå var så enkelt.

Idag klev jag upp halv 7, kvart i 7 kom Maja och då hade jag redan hunnit fixat mig utom håret. Tror aldrig jag har fixat mig så snabbt nångåång. Vi var här hemma tills kl slog 20 över 8, då gick vi ut i kylan och drog på prao. Slutade 2 idag med så gick hem då. Fikade när jag kom hem och nu sitter jag här och fryseer. KALLT ÖVERALLT!
Nu ska jag göra mig nån middaaag.

- Måndag / Prao

Idag klev jag upp halv 7. Duschade och fixade mig sen gick jag upp till busshållsplatsen 20 över 8 och väntade på Maja. Sen kom hon med bussen och då gick vi upp till sjukhemmet där vi praoar. Där hjälpte vi gubbar och gummor sen fick vi sluta 2 ungefär, då gick jag hem direkt. Nu sitter jag i soffan och kikar på facebook, blir middag snart när mamma kommer hem, sen gårn tror jag. Kyss


 


- För nu vet jag vad dom menar med att du är underbar.

Kom hem för ungefär en timme sedan. Har varit ute med Maja och Emma som sagt. Trevligttrevligt. ♥
Nu sitter jag här, har kollat på utomlandsresor med mami. Får hoppas på att det blir nåån nurå! Fyfan vad härligt att vara utomlands nu alltså. Men nu ska jag sitta här ett tag till sen blir det sängen. Skönt! Imorn blir det prao med Maja på sjukhemmet också, hela veckan. Ännu skönare det, att slippa skolan. Haaappy!

- Första advent

Imorse vaknade jag runt 10 och när jag tittade ut genom fönstret såg det ut såhär! Vitt och fint.
Fick frukost på sängen imorse också, inte alla som får det inte! Haha. Igår kväll bloggade jag ingenting eftersom sims var min bästavän. Satt och spelade heeela kvällen. Nörd som man är.
Idag har jag inte gjort så mkt, tagit det lugnt bara. Nu har jag duschat, fixat mig och ätit middag. Så nu sitter jag här och väntar på att Maja och Emma ska bli klar så ska vi gå upp på julskyltningen.

- Maajamajaamajjaa ♥

Åt middag med Emelie förut. Nu ska jag snart gå upp på gårn, just nu skriver jag med Majski på facebook.
Hahaha, hon är bara bäst hon♥  Nästa vecka ska vi praoa på sjukhemmet i fränsta också. Blir ju fint det. Nej men det kommer nog bli en rolig vecka :D Ska dra på gårn nu sen följer robert med mig hem och sover här.
Hörs imorn!



- Fredag

Mådde ganska så prima imorse så traskade iväg till skolan. Franska, engelska, matte och sist hemkunskap sen fick vi sluta 20 i 2. På engelskan gjorde jag engelskaprovet eftersom jag var hemma igår och det gick bra. Nu är det otroligt skönt att ha både engelska och geografi provet gjorda så nu kan man njuta av helg! Och hela nästa vecka som kommer är det prao. Så grymt sköönt!! Slippa att tänka på skolan ett tag.

- Det är så kallt här utan dig. Du var ju det enda som var rätt hos mig.


- 24 November

Stannade hemma från skolan idag, mådde inge bra imorse. Så idag har jag bara legat och degat i soffan och glott på tv och film. Sen runt 6 åt jag middag och sen la jag mig och kollade på tv igen. Nu sitter jag här bara, får se om det blir skola imorn. Haha konstigt nog vill jag gå på skolan, så tråkigt att vara ensam hemma.
-
24 november idag och bara en enda månad kvar till jul. Men vart fan är snön? Säger jag som alla andra.
Tycker inte om vintern speciellt mkt men ska det vara vinter måste det ju vara snö och speciellt till juul.
Kysshej

- 15:13

Kom hem för typ en timme sen. Nu sitter jag i köket och har nyss fikat, nu ska jag träna på engelskaprovet tills imorn. 105 glosor ska man träna på (y) Yes! Bara att sätta igång nurå..

Greografi provet gick iallafall bra, kändes som det. Efter skolan gick jag hem bara. Pusss.


- Mattelaaabb

Sitter på skolan nu och har mattelabb. Slutar snart den här lektionen och då har vi geografiprov sen slutar vi. Hooppas det går bra! Men slutar nu, skriver när jag kommer hem.


- Det är så logiskt, alla fattar utom duu

Ligger i sängen med datorn nu, kollar runt och lyssnar på musik. Sjukt trött så ska stänga av snart och träna lite mer på geografiprovet vi har imorgon sen sovaaa. Idag har det varit en vanlig dag, skola bara. På långdagen skulle vi egentligen ha pingis men jag, Emma och Maja bytte till arbetsstuga för att vi skulle kunna träna lite mer till proven den här veckan men gjorde vi det eller? Haha nej. Satt bara o babblade på. Det vi gjorde som var bra var att jag och Maja lyckades fixa praoplats till nästa vecka (y) Haha, sista dagen man kunde göra de men vi lyckades ju iallafall. Så nu kan man känna sig lättad, att inte behöva gå på skolan istället!
Men när jag kom hem satt jag mig i köket och pluggade både engelska och geografi. Men mest geografi eftersom vi har det imorn. Får hoppas de går braa.

Sen åt jag middag och sen gick jag och Emelie ner till farmorsgrav och tände ljus. 2 år har gått idag sen du lämnade oss, fattar inte hur tiden har kunnat gått så otroligt fort.

Saknaden är så stor och kommer aldrig nånsin försvinna. Den finaste personen som fanns, det var du.
Jag saknar dig, världens bästa farmor ♥


- Jag behöver dig för att veta vem jag är

Nu: säängen! Godnatt

- Skola & plugg

Idag klev jag upp kvart över 7. Skönt o sova lite längre än vad jag brukar eftersom jag duschade igår kväll istället. Gjorde mig i ordning och sen traskade jag till skolan. Långdag och skit. På arbetsstugan pluggade jag på geografi provet vi har på onsdag, fortsatte även när jag kom hem också till halv 6. Så kan säga att jag pluggade det i typ 3 timmar... Men kan de mesta nu, skönt det. Engelskaprov på torsdag ocksåå då..
Men åt middag halv 6 och sen satt jag lite vid datorn. Sen satt jag mig och kikade på andra avenyn med Emelie och åt glass. Nu sitter jag här men ska gå och plugga lite till sen lägga mig och glo på tv ett tag.
Sen soovaaa!


LOVE

- Jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar.

Har nyss ätit middag. Vaknade runt 10 imorse, då gick jag upp och åt frukost. Sen idag har jag bara tagit det lugnt hemma med syster. Vi har kollat på tv och spelat spel. Var meningen att jag skulle plugga lite idag också eftersom jag har två prov nästa vecka. Geografi och engelska men man är ju så smart att man glömmer allt på skolan. Får damp. Så nu är det bara att plugga gärnet hela veckan istället då.
-
Har som sagt nyss ätit middag, men nu ska jag krypa ner i Emelies säng och glo på andra avenyn med henne.

- Lördag

Igår var jag ju på gårn på kvällen med Robert, men sen åkte vi hem till han och jag sov där, mys! Idag vaknade vi runt 12 kanske. Åt frukost och satt vid datorn och så sen åkte jag hem halv 3 typ.
Har duschat och kollat lite på tv, nu ska jag äta. Ska bara vara hemma ikväll, skönt för är skit trött.
Sen ska jag nörda siiims!
Haha, vi är så fin. I love you! ♥

- Helg

Hej! Idag klev jag upp 7, duschade och greja sen skolan. Fredagar är så sjukt sköna! Idag fick jag också reda på vad jag fick på ett matteprov vi gjorde förra veckan kanske? Fick iallafall 22 poäng av 26. Fattar fan inte för ärligt talat suger jag på matte. Men är riktigt nöjd nu! Så nu är det så otroligt skönt med helg också. Efter skolan gick jag till pappsen och var där till halv 5 typ. Så kom hem för en halvtimme sen, nu sitter jag här och väntar på middag. Sen blir det gårn och sen med Robert hem för ska sova hos han inatt.
Men nu ska jag äta, skriver imorn!

- Kinamat och bio

Jag och carro gick hem till mig efter skolan sen gick vi till tåget som gick kl 3. När vi kom fram till stan gick vi och åt på kina, sjukt jävla gott skulle kunna äta det varje dag!! Sen gjorde vi lite annat och sen runt halv 6 gick vi till bion och såg Breaking Dawn. Den var as bra som alla andra! Jobbigt att vänta på den sista delen nu bara.. Den var slut runt kl 8 så då kom mamma och hämtade oss sen for vi hem, släppte av Carro först hos henne sen åkte vi hem.
Nu sitter jag här men är sjukt trött så ska ta och lägga mig snart. Jävlar vad skönt det ska bli!
Men lite mindre skönt med äckeltorsdag imorn..

- Längtarlängtarläängtar!

Nu ska jag lägga mig i sängen och smsa med älskling och sen sova. Imorn blir det skola, men sen ni!
Då följer Carro med mig hem och sen tar vi 3 tåget till stan och kollar på bio, Breaking dawn som börjar kvart i 6.
Gud vad jag har längtat alltså! Haha, jag är lite nörd. Men nu ska jag sova så det snabbt blir imorgon!
Godnatt ♥

- Sorrysorry

Jag leeveer! Har bara inte orkat skrivit nått på ett tag. Men nu ska jag skärpa mig! Har lyckats fått in och fixat till en ny design iallafall, blev less på den andra. Så nu får det bli såhär ett tag. Har inte hänt nått speciellt dom senaste dagarna. Idag har jag bara varit i skolan och sen hem när vi slutade bara. Kollat på andra avenyn med Emelie, sen ätit middag och bara tagit det lugnt ikväll.  Nu sitter jag i soffan och kollar på tv.
 Skriver sen innan jag lägger mig, puss!



- Svar:


Anonym om - Turn the tide:
Det har kanske verkar dumt men har du sådär blåa ögon? :)
10 November, 22:07

SVAR: Ja, jag har rätt blåögon men dom blir också blåare i ljus och på bilder har jag märkt.
Och när jag knäpper med systemkamran ser dom mycket blåare ut och där stog jag vid ett fönster så det var ljust, och då blev dom också blåare :)

- 11/11-11

FREEEDAAG FREDAAG fyfan vad skönt med FREDAG! Bara älskar fredagar, 3 lektioner sen musik efter lunch resten av dagen, och då chillar vi bara, får typ göra vad vi vill. Och sen HELG. Love it! Efter skolan gick jag hem och nu sitter jag här bara.  Ska ta och städa rummet lite fint och mysigt nu, sen när Emelie kommer hem ska vi gå upp på vaga och köpa oss en varsin pizza eftersom vi är ensam hemma till sent inatt. Men ikväll ska jag nog till Robert och sover där. Men nu ska jag ta och städa med musiken på!

- Paus i pluggandet

4 TV-program jag följer:
1. Idol, om jag inte har något annat att göra
2. Ensam mamma söker, om jag har tid
3. Robinson, när det inte är träning
4. Top model, om jag inte har så mycket läxor
4 saker jag gjort idag:
1. Varit i skolan
2. Varit hos tandis
3. Pluggat
4. Pratat i telefonen
4 saker jag längtar efter:
1. Julafton.
2. Jullov.
3. Inga läxor & den sista inlämningen/provet för terminen
4. Tills på söndag då jag ska träffa Carro <3
4 saker på önskelistan:
1. Baggyjeans
2. Böcker
3. Mössa/kläder
4. Låga uggs mörka
4 TV-program jag följer:
1. Idol, om jag inte gör något annat. Men var längesen jag såg det nu.
2. Gustavsson 3 tr.
3. Ensam mamma söker, om jag har tid.
4. Vet inget mer, top model kollar jag ibland. Men inget jag följer direkt.
4 saker jag gjort idag:
1. Varit i skolan.
2. Lyssnat på musik.
3. Pluggat.
4. Smsat.
4 saker jag längtar efter:
1. Julafton.
2. Jullov.
3. Robert.
4. Till Breaking Dawn kommer ut!
4 saker på önskelistan:
1. Vita skinn converse.
2. En iphone 4s eller pengar så jag har råd att köpa en.
3. Kläder/Presentkort
4. Vet inget.
4 saker som har varit bra idag:
1. Engelska glosförhöret gick perfa!
2. Dagen har gått snabbt även fast det var långdag.
3. Jag har camat med älskling ♥
4. Att den här dagen är över nu så jag kan lägga mig och sova, och vakna då det är fredag imorn.

Hur trött som helst. GODNATT!

- Krossa alla fönster. Slå in hans dörr. Låt honom veta att inget är som förr.

Dagen har gått ganska snabbt endå. Nu sitter jag här och lyssnar på musik & väntar på middag. Nå mycket mer än så gör jag inte.. Ska snart äta iallafall och sen ska jag nog sätta mig och träna lite mer på matteprovet som vi har imorgon, men det känns som att jag kan nästan allt så får se om jag oorkar. Men franskaglosor måste jag iallafall träna på sen tills imorn. Har både matteprov och franska glosor imorn (y) Suger gör det.
Men resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. KyssHEJ
Haha saknar sötbruttan min såå! PUSSPÅDIG ♥

- Fall for you

Kom hem från gårn för en stund sen. Robert skrev ett sms att han var påväg hem och skulle på gårn så gick upp dit och träffa han vid typ halv 8. Nu sitter jag här och lyssnar på musik, tänker och ska snart lägga mig i sängen och lyssna på musik ett tag sen sova. Vill inte ens gå och lägga mig & sova, och vakna upp då det är torsdag. För torsdag är den värsta dagen på hela veckan enligt mig. Långdag och bara massa jobbiga lektioner...
Menmen. Nu: Sängen!



- Dag 4

Sju rädslor.

1.
Att det ska hända någon i familjen något
2. Spindlar!
3. Andra insekter.
4. Att gå själv på kvällen ute när det är kolmörkt
5. Att mista någon av dom som står mig närmast
6. Att bli lämnad ensam kvar.
7. Skräckfilmer


- We found love

Hej! Kom hem från tandläkarn för ett tag sen. Det gick prima! Dagen har väl varit sådär. Trött och less. Hade franska första timmen, sen idrott och efter lunchen matte. Men då spelade vi bara kort! Sen sista hade vi geografi, men gick halv 2 för skulle ju till tandläkaren. Efter det gick jag hem och nu sitter jag och fikar med Emelie. Snart ska jag sätta mig och plugga matte framför tvn, sen bara ta det lugnt. Puss


Miss it. ♥


- 16 November!!!

Hade nästan glömt att Breaking Dawn snart kommer ut! Kom på det nu, och 16 november kommer den ju tydligen ut, fyfan så sjukt vad jag LÄNGTAR!

Nu har jag iallafall tränat klart på glosorna, sitter i soffan nu och kollar på tv. Är as trött, tur att det är onsdag imorn iallafall, kortdag! Och kl 13:50 ska jag tydligen till tandläkarn också.. Blä. Men det ska nog gå bra,

hoppas ja. Hörs imorron. Godnatt ♥

Ge mig nått som tar mig nånstans.


- Dag 3.

Åtta saker som irriterar mig.

1. När batteriet tar slut på mobilen och man inte kan ladda, på skolan tillexempel..
2. När man är hur hungrig som helst också är det äcklig mat på skolan.
3. Folk som gör statusar ungefär varje minut på facebook.
4. När folk tuggar med öppen mun.
5. När datorn segar sööönder och inte gör som jag vill.
6. Folk som köper exakt likadana kläder som man själv har några dagar efter.
7. Folk som pratar skit om andra och sen är "bästavän" med den helt plötsligt.
8. Folk som skryter och tjatar.

- Jag vill vara din. Hjärtat gör mig blind.

Sitter hemma nu och är bara hur trött som helst. Tror till och med jag somnade en stund på geografin på skolan idag, igen.. Idag ska jag iallafall lägga mig tiidigt har jag bestämt, men inte för att jag tror att det kommer gå så bra..
Dagen har iallafall varit som en helt vanlig tisdag. Nu ska jag sätta mig och plugga lite till matteprov tror jag, sen engelskaglosor! Orkar seriöst inte med skolan. Men vad ska man göra åt de..

- Brrrrr..

Vaknade kvart över 7 när Martin väckte mig för jag hade ju visst somnat om igen efter alarmet.. Men det var ganska lugnt för skulle egentligen kliva upp 7. Nu sitter jag och fikar, och FRYSER. Undrar hur kallt det är ute dårå..
Vill inte ens gå ut, men hörs efter skolan. Puss!

- Turn the tide

Har legat i soffan och kollat på ensam mamma söker med Emelie och mamma. Blev inte mycket med pluggning på glosor inte.. Haha orkade inte. Får bli imorrn istället! Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och lyssna på musik, smsa en stund med älskling,sen soova.Skulle ju inte vara helt fel med lite mer lov till mig känner jag... Godnatt
sammtidigt som någon ler, finns det någon som inte orkar mer.

- Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.

Orkade inte blogga något igår. Men gjorde inget speciellt, var hos pappa en sväng sen var jag bara hemma och tog det lugnt. Imorse var jag inte direkt pepp för skolan kan man ju säga.. Men gick upp och duschade och gjorde mig iordning sen gick jag till skolan. Långdag men dagen gick ganska snabbt endå. När vi slutade 20 i 4 gick jag hem och såg att det har börjat blivit mörkt ute as tidigt, men tycker de är ganska mysigt endå! När jag kom hem gick jag ut och fotade en sväng sen gick jag in och fikade och satt mig vid datorn. Nu har jag nyss ätit middag, tänkte träna lite på engelskaglosor nu så det är gjort. Tror jag tar och gör det!

Hej! Sitter nu i bilen och bloggar från mo...

Hej! Sitter nu i bilen och bloggar från mobilen. Tänkte bara skriva några rader, vi klev av båten typ halv 7 och nu sitter vi i bilen påväg hem. Har nyss varit och ätit på Max i Uppsala. Kan ju säga att det jag längtar mest till nu är min egen sääng! Men har haft jätte kul. Kommer hem typ runt kl 12, skriver kanske när jag är hemma får se om jag orkar annars hörs vi imorn. Puss!


- Staden

Åkte till stan med tåget kl 1 idag med mina goda vänner! Haha dom är bara så bra! ♥
Vi gick runt och shoppade lite, tjockade oss på mcdonalds och skrattade en hel del kan jag ju lova! Tog 20 över 6 bussen hem, somnade gjorde man på hemvägen också. Hur trött som helst. Kom hem kvart i 8, nu har jag packat lite för imorn åker jag, mamma, Martin och Emelie till stockholm kl 9 på morgonen. Shoppar där på dagen och sen kl halv 8 på kvällen går finlandsfärjan vi ska åka. Längtar! Kommer hem på lördag kväll/natt.
-
Nu tänkte jag bara hjälpa till att fixa nånting på en tjejs blogg, sen mysa ner mig i sängen och slå på nån film. Har så fruktansvärt jävla ont i magen också som jag har haft i typ tre dagar i rad nu..? HATAR DET SÅ JÄVLA HÅRT.
Men kommer inte blogga fören på söndag eller nånting. Så hörs då! Puss

- Hos älskling!

Hej! Sitter hos Robert nu. Idag vaknade jag och carro runt ett tror jag, sköönt fast man sover ju bort hela dagen typ, men äre lov så äre! Vi gick upp och åt frukost och sen satt vi vid datorn bara typ. Kl halv 4 var Carros mamma snäll och skjutsade hem mig eftersom jag inte hade någon skjuts. När jag kom hem hoppade jag i duschen direkt, packade och åt. Sen gick jag till tåget vid halv 6 och åkte till Roobert. Ska sova här inatt sen imorn tar jag ett tåget till stan med Emma och Linnea, fast dom kliver på i torpshammar. Då blire shoppaa!
Skriver imorn när jag har kommit hem. Blir väl på kvällen eller nått. PUSS


- Tråkigt

1. Vad gillar du för killar? robert, bara robert♥
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? ja
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? carro
4. Vad gör du just nu? ligger i carros säng och skriver med robert. Och har så fucking jävla ont i magen.
5. Vilken är den senaste filmen du sett? ingenaning
6. Vem ringde dig senast? emma
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på, men sms tror ja
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda
9. När såg du senast din mamma? idag när hon skjutsa mig hit till carro
10. Icke godkänt i något ämne? nej
11. Mvg i något? tror icke det 
12. När vaknade du idag? kl 1
13. Vilken är din favoritplats? utomlaaands
14. Vilken plats föredrar du minst? skolan
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? ja det kan man undra
16. Hur stor är din säng? vettefan
17. Vad ska du göra imorgon? hem sen till robert
18. Hur många kuddar har du i sängen? 2
20. Tycker du om kinamat? bästa som finns!
21. Tycker du om kaffe? nja
22. Vad dricker du helst till frukost? oboy eller juice
23. Kan du spela poker?
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? ja många de
25. Kan du några andra språk än svenska? ja, lite engelska o franska
26. Har du någonsin åkt ambulans? nej
27. Föredrar du havet eller en bassäng? havet
28. Vad spenderar du helst pengar på? kläder
29. Är du cool? japp
30. Kan du rulla med tungan? ne tyvärr
31. Vem är den roligaste människan du känner? är nog emma det
32. Vad har du för ringsignal? airplanes som alltid hehe
33. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? ja
34. Vad har du närmast dig just nu som är rött? ser inte för de är mörkt
35. Kan du byta olja på bilen? men nej
36. Vilken var den senaste boken du läste? räcker det om jag älskar dig. tror jag
37. Nämn två stycken som är din favorit artist?
finns många
38. Dansar du i bilen? jämt
39. När var du i kyrkan senast? skolavslutningen tror ja
40. Har du någon tatuering? nej
41. Har du någon piercing? öronen bara
42. Är du kär? ja
43. Har du provat droger? nej
44. Röka eller snusa? inget
45. Har du någon bästa vän? ja
46. Har du skolkat? nej jag är duktig
47. Vad är ditt mobil nummer? 0738198641
48. Vad ska du göra ikväll? snart sova
49. Har du några syskon? ja storasyster
50. Hur mycket pengar har du på din mobil? noll kronor. bara gratis sms
-

Nej, nu ska jag sova, carro sover redan. Godnatt


<3

JAG ÄLSKAR MIN ROBERT SÅ JÄVLA MKT!!! <3 <3

- Dag 2.

Nio saker jag gör varje dag.
-
1. Äteer
2. Borstar tänderna
3. Smsar
4. Sjuuunger
5. Skrattar/Pratar
6. Lyssnar på musik
7. Sitter vid datorn
8. Går på toa
9. Duschar

- Första November

Jag och Linnea vaknade runt 1 idag. Fyfan vad skönt det var att sova länge! Men vi la ju oss runt 4 igår så skapligt trött jag var då när jag hade klivit upp 9 på morgonen. Vi låg kvar i sängen ett tag och sen gick vi upp och åt frukost sen åkte Linnea hem. Nu sitter jag här bara, ska ta och spela sims ett tag tror jag sen gå och duscha.
Senare ska jag till Carro och ska sova över där inatt. Och hur längesen var det inte vi var med varann då? Tror fan de var på sommarlovet sist!? Herregud. Allt för längeseen!
Men nu: Siiiiiiims!

- Dag 1.

Tio lite udda fakta om mig själv
-
1 - Jag älskar min familj mest av allt
2 - Jag föddes på min systers 4årsdag så vi fyller alltså år på samma daag
3 - Mina föräldrar är skilda, och jag bor hemma hos min mamma
4 - Jag är TRÖG och det får jag höra typ varje dag
5 - Jag älskar att åka utomlands
6 - Jag vill pierca naveln och det ska jag göra också!
7 - Jag hatar att åka buss, så fort jag sätter mig i en bussjävel så mår jag illa eller får ont i huvet.
8 - Jag kan inte leva utan musik
9 - Jag sjunger typ alltid i duschen
10 - Jag ääälskar att ha lov just nu!

- Kärlek vid sista ögonkastet

Har inte tid o blogga därför jag inte skriver så mycket. Blir typ bara ett inlägg om dagen om ens de ibland.
Menmeen! Iallafall så kom robert hit och sov här igår. Och idag vaknade jag nio, klev upp och satt mig och spelade sims.. Var hur pigg som helst och kunde inte sova. Men robert sov till ett han. Sen åkte han hem två och då fortsatte jag att nörda sims med Emelie. Vilka jävla nördar vi har blivit iallafall! Sen vid 4 fick jag ett sms av Linnea som ville umgås med mig idag♥  Så jag hoppade i duschen direkt och sen fixade jag mig och fixade middag med Emelie.
Sen kom linnea och då var vi här ett tag sen vid halv 7 gick vi upp på gårn. Var där och ut ett tag sen vid tio gick vi hem till mig. Nu sitter vi här och lyssnar på musik, tjockar godis och bara tar det lugnt. Puss.



RSS 2.0