- The only thing I want from you, is for you to stay away

Idag klev jag upp 7, duschade o fixade mig sen gick jag till skolan. Helt vanlig tisdag, men fyfan vad jag och emma har skrattat idag! Hahaha så jävla kul. Slutade 20 i 4 och då följde carro med mig hem. 

Och vi har inte varit med varandra på hur länge som helst typ, så vi hade en heel del att prata om. Halv 5 åt vi middag och efter det gick vi ut och var ute i en timme typ tills hon skulle åka med bussen till Ånge. Så då gick jag hem och satt mig och pluggade till franska provet som vi har imorn. Gör de fortfarande och känns som att jag inte kommer kunna allt tills imorn.. Menmen, måste fortsätta nu så pusshej!


- Arbetsstugaaaa


- Måndag igen

Långdag idag så slutade typ halv 4. Nu är jag hemma, sitter i köket och har typ nyss fikat. Nu spelar jag wordfeud med Robert fast jag borde plugga. Ska skriva nån läslogg och träna på franska prov, så ska ta och göra det nu då. Är så grymt less på skolan nu men som tur är så har vi ju sportlov nästa vecka!!


- Iphoneee inlägg

Igår kom mamma hem med en efterlängtad iPhone 4s till mig, men hade inte fått nått simkort till den så de sket sig.. Men idag åkte jag och Martin till stan och köpte ett så nu ligger jag hemma i emelies säng och grejar med iphonen. Är så jävla lycklig, haha! Vi var också och kollade på en liten ny född bebis idag, för Minna har ju fått en liten lillebror. Kom hem från stan typ halv 3 och har legat och hållt på med iphonen sen dess och ätit middag. Pusshej


- Snart kommer den här och gosar ner sig i mina händer! ♥


- I mitt sagoland tar du mig i hand igen inga fler bråk och gråt, där är vi sams igen

Sov ju hos robert igår men nu är jag hemma. Ligger i soffan, sitter vid datorn och glor på tv med emelie. Tror jag bara ska vara hemma resten av dagen. Finns endå inget att göra. Men ganska skönt det också endå. Vill ha lov nu, men bara en vecka kvar nu juu! Fan vad skönt.


- Friday

Skönaste skoldagen som vanligt på fredagar. Franska, slöjd och hemkunskap. Slutade 10 i 2 och då traskade jag hem. Så sitter hemma nu och gör ingenting. Märkte när jag gick hem från skolan idag att det börjar bli ganska varmt ute nu! Och nu vill jag att vååren ska komma så man kan ta fram skinnjackan istället för tjock vinter jackan..

Men ikväll blire väl gårn och vara med robert, sover hos han inatt också.
Nu ska jag lägga mig och kolla på big brother tills det blir middag.


- Du är det enda som är rätt hos mig

Hann inte skriva något igår för pluggade till engelskaprov nästan hela kvällen och kollade på tv o så. Gick väl sådär på engelskaprovet idag, tyckte de var ganska svårt men får väl hoppas att jag får godkänt iallafall. Men historiaprovet gick iallafall braa! Det har iaf varit en vanlig skoldag, har haft sjukt kul med emma idag!
Hahaha, ååh gud vad vi har skrattat. Var pannkaka till lunch också, mmmhh.
-
Efter skolan gick jag hem bara och har varit grymt skönt att inte ha behövt pluggat till något ikväll. Har legat i soffan kollat på big brother och suttit här. Ätit våfflor till middag också, fast var inte så sugen på de eftersom de var pannkaka på skolan.. Men nu ska jag iallafall lägga mig och prata med rooobert. Imorgon = FREDAG! <3333

- You're everything I need and more

Dagen har gått ganska fort även fast det var långdag. Haft vanliga lektioner och sist arbetsstuga. Och där fick man sig ju lite skratt med emma. Hahaha vi är ju som vi är vi om jag säger så! Slutade 15:35 och då gick jag hem, sitter här och kollar lite men nu ska jag träna på historiaprovet vi har imorn och kanske lite engelska.
Tjingtjing

- Måndag igen

Inte orkat blogga något i helgen.. Men nu tänkte jag att de var dags att skriva lite. Var så skönt med helg men nu är det måndag igen, och när alarmet ringde imorse kände jag bara JAG ORKAR INTE. Men tog mig upp och duschade och så sen gick jag till skolan.
-
Dagen har varit en vanlig måndag: matte, bild, historia, franska och sist pulsslag och då hade jag avslappning som vanligt med Maja och Emma. Då tog man och sov lite också, som vanligt. Skööönt. Efter skolan gick jag hem och nu måste jag sätta mig och plugga till historiaprov vi har på onsdag, har även engelskaprov på torsdag och franskaprov på fredag. Lite mindre skönt om man säger så!!

- Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Fredag, åh vad jag älskar freeedag!! Bara 3 lektioner och eftersom vi har hemkunskap sista timmen så fick vi sluta halv 2 eftersom vi alltid blir klar tidigare. När vi sluta stog jag och hållde Emma sällskap på busshållsplatsen ett tag, och där stog dennta så vi stog och prata med han ett tag också. Haha, sen traska jag hem och har typ bara suttit här. Nyss målat naglarna. Är helt ensam hemma för alla stannar i stan idag, och då måste jag göra egen middag sen och det orkar jag inteee. Jobbigt tycker jag. Men sen blire väl gårn tror jag, sen sover jag hos robert. Nu ska jag spela sims!

- Simssimssims

Kom hem för en stund sen, haft långdag.. Alltid lika jobbigt med torsdagar! Nu har jag nyss fikat och sitter och pratar med robert i telefon. Men nu ska jag slå på sims och nörda lite, sen läxor. Kyss

- Jag älskar dig mest, plus lite till.


- Friluftsdag

Orkade inte blogga något igår. Idag hade vi iallafall friluftsdag, fiskade med emma och martina, och massa fler. Men jag och emma kanske fiskade i 10 min sen blev vi less, haha. Så satt mest och chillade martina, vi fick sluta kvart över 1 så då gick jag hem och bytte om och fikade. Sen kom martina hit klockan 2. Vi har mest varit ute och knäppt kort och suttit vid datorn. Men hon gick hem för en stund sen och nu har jag nästan nyss ätit.
Nu ska jag snart dra på gårn. Puss

- I sundsvall

Idag har jag varit med emelie på hennes praktik, så hon klippte mig där. Sen följde jag med hon och esmeralda och åt lunch på hedbergska. Efter vi hade ätit var klockan halv 1 och då gick jag in till stan och var där och kika i affärer tills mamma slutade och hämta mig klockan 3. Köpte bara ett par leggings och ett puder.

Men nu är vi i lägenheten iallafall och ska ju sova här inatt. Just nu sitter jag vid datorn ,men nu ska vi gå och äta middag nånstans, myys. Sen ska jag nog gå till robert och vara med han en stund. Hörs imorn, puss!


- Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tungt.

Ligger i sängen med datorn. Men måste snart slå av och sova, för imorn ska jag hänga med emelie till hennes praktik och hon ska klippa mig. Fast ska bara toppa det lite. Sen kanske jag sover kvar i lägenheten i stan med mamma också. Får se hur det blir! Nu ska jag stänga av, ställa alarmet på halv 8 och vänta på att robert ringer och pratar med mig. Sen sova!


- Åhh, minnen!


Hahaha, småå vi var! ♥


- Svar

Majski om - Live every second like it was my last one.:
snyyygg! :*

SVAR: Taack baby!! :*

- I wish you were here

Idag vaknade jag 10 även fast jag somnade runt 3 igår. Låg kvar i sängen till 11 och klev upp då. Åt frukost med emelie och sen duschade jag och klädde på mig. Jag och emelie har varit hos pappa idag och sen gick vi ut och gick, gick in på ica och köpte choklad också. Mummms! Sen gick vi hem till mamma och satt oss och spela nå spel. Nu sitter jag här, men nu ropar mamma att det är mat så ska käka nuu!

- Hjärtan som slår, vi står där vi stod.

Som ni ser så har jag gjort om designen lite nu, orkar inte fixa något mer så får ha så här ett tag. Ikväll har jag iallafall mest myst i soffan och glott på tvn, kollat på melodifestivalen och så. Men just nu är klockan 02:47 och jag sitter i sängen med datorn och lyssnar på musik. Klockan är ju rätt såå mycket så MÅSTE sova nu. Men fyfan vad skönt det ska bli.


- Live every second like it was my last one.


- Härliga lördag!

Var på gårn igår och sen gick jag och robert hem till mig. Han sov ju här inatt. Vi vaknade nio imorse, jag var pigg som jag typ alltid är på helgerna nu för tiden! Han åkte iallafall hem för typ ett tag sen och nu sitter jag här bara och lyssnar på musik. Ska städa rummet nu, sen duscha och få på mig nå kläder eftersom jag fortfarande sitter i pyamas.
-
Idag ska jag väl bara ta det lugnt och sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra, får se om jag kanske bara är hemma.
Men nu ska jag städaa! Kysss

- För dig ska jag göra det tusen gånger om

HELGHELGHELG! Så jävla sköönt kan jag lova, långhelg dessutom eftersom vi har studiedag både på måndag och tisdag. Ännu skönare när jag fick reda på igår att jag fick A på historiaprovet! Så nu kan man känna sig duktig.
Dagen har bara rullat på som vanligt, fredag = 3 lektioner. Franska, slöjd och sist hemkunskap. Så dagen har gått snabbt. Ikväll blir det nog gårn också ska robert sova här.
Just nu sitter jag och kollar på kläder, vill bara klicka hem massor eftersom jag knappt har nå kläder alls!! Men får ta och vänta ett tag till eftersom jag sparar till en iphone.. Puss

- Saknar den finaste ungen som finns! ♥


- Skön tisdag

Idag hade jag bara två lektioner, för efter lunch hade vi friendsdag och då kollade vi på film och åt popcorn. Sen gjorde vi några lekar/övningar. Så chilldag! Fick reda på att jag fick C på både matteprovet och biologiprovet så de käänns också braa. Nu har jag nyss fikat, kom hem från skolan typ fyra. Var skit blöt också efter att ha blivit mulad i snön fyra gånger.. DAMP.  Men nu ska jag plugga så, kysshej
bliii frisk hjärtat mitt! ♥♥

- Vi hörs, vi ses i dina drömmar

Blev inte så jag skrev något mer igår, jag satt heelt forever alone hela kvällen för emelie drog ut. Satt och saknade min älskling också så jag tog 1 tåget till han och sov där istället.
-
Är iallafall hemma nu, tog 1 tåget hem och när jag kom hem gick jag och emelie över till pappa. Senare gick vi hem igen och satt oss vid en varsin dator och kollade på andra avenyn tills middagen blev klar. Vi har blivit andra avenyn nördar kan jag tala om. Har typ nyss ätit nu. Jag börjar faktiskt tycka om söndagar lite nu kom jag på, dom är ju rätt så sköna! Men nu ska jag spela nå spel med familjen, pusshej

- Helg, älskade helg!

Hej! Kom hem för ungefär en timme sedan. Hade inte tid att skriva nått igår, åkte ju till robert med 3 tåget till stan, fast det var försenat i typ 45 minuter.. Lite jobbigt eller. Vi åt på dragon house och kollade på bio som började kvart över 8. Vi såg Hamilton och den var bra! Sen sov vi i roberts lägenhet. Idag vaknade jag 9 och var skit pigg, medans robert var tröött. Fattar inte hur jag kunde vara pigg klockan 9 brukar vara skit trött.
-
Men nu är jag hemma iallafall, de är så grymt skönt med heelg! Jag och emelie ska göra tacos till middag nu eftersom mamma och martin ska sova i stan och är inte hemma. Så måste gå och hjälpa na med tacosen nuu, skriver mer sen!

- Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv

Sitter och tränar lite på franskaglosor som vi har imorn och lyssnar på musik, men orkar inge mer nuu.
Biologiprovet gick iallafall bra idag, tror jag. Sen har dagen rullat på som vanligt. Ikväll har jag suttit vid datorn, gjort middag med emelie och kollat lite på andra avenyn med hon också.
-
Imorn är det fredag och det är ska bli så jävla skööönt! Endast 3 lektioner och sen helg, & efter skolan tar jag 3 tåget till stan och åker till älsklingen min!  Så vi får se om jag skriver något imorn.

- Jag hatar längdskidor

Jaaaa. Denna dag har varit sådär om jag säger så, hade jävla längdskidor på idrotten och tror jag fan aldrig gör om det. Hahaha, gick åt helvete. Först åker man in i skogen och kommer inte upp den igen, blir hur blöt som helst. Hade bara tights på mig också. Sen när man är glad över att man väl har kommit upp efter att man har stått där och försökt kommit upp i kanske 10 minuter. DÅ ska man försöka ta av sig skidjävlarna för att kunna gå upp på en normal väg över en snöhög, nej men då ramlar man ner i snön igen med skidorna åt helvete. Plus att anton står och filmar, fick man nå daaamp elleeerrrr.. Så där låg man, kunde inte ställa mig upp och blev hur blöt som heeelst. Fick inte ens av mig skidorna, inte heller emma när hon skulle försöka hjälpa mig. Låg där i kanske 6 minuter i kallsnön. Sen hade jag ingen känsel i röven heller, inte i händerna heller för den delen....  Trodde jag skulle DÖ.

Men nuu är jag hemma, sjukt skönt med kortdag. Ska ta o träna lite på biologiprovet nu och skriva fusklapp eftersom vi tydligen fick ha med det på provet..? Haha, sen ska jag på gårn och träffa min älskling.
HAHAHAHA. Bilder sen 7an. Är det något jag och emma är riktigt jävla dålig på så är det längdskidor!

RSS 2.0