- Hos bästa



Nu sitter jag här hemma hos carro, eller vi ligger i hennes säng och tjockar i oss choklad, chips och dipp just nu.
Myysmys! Sover här inatt också. Så skriver nog inget mer ikväll, hörs imorn istället!


- 14:49

Emelie väckte mig halv ett, åt frukost med henne sen gick hon till esmeralda. Så nu är jag ensam hemma, sitter och här och lyssnar på musik. Ska vara med carro sen idag, får se om hon kommer hit eller om jag åker till henne.
Nu tänkte jag faktiskt ta och spela sims, har inget annat att göra endå så.

Anonym om - Hjärtat gör mig blind.:Hej Vart har du köpt spets-tubtoppen?

SVAR: Den är köpt på Monki.

- 2011 Lista.

I ÅR:
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja verkligen!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga tror jag.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är.
5. Vilka länder besökte du? Turkiet och Finland, tror jag
6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Nej, inget jag kan komma på nu
7. Vilket datum från i år kommer du alltid att minnas? 29/1 ♥
8. Vad var din största framgång 2011? Haha ingen aning
9. Största misstaget? Det vet jag inte heller. Har nog gjort ganska många misstag jag
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja småsjuk har jag väl varit. Men inget allvarligt.
11. Bästa köpet? Min systemkamra måste det nog vara!
12. Vad har du spenderat mest pengar på? Kläder och sånna saker
13. Gjorde någon/någonting dig riktigt glad? Ja, Robert gör mig alltid glad!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Det är väldigt många det!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Vet faktiskt inte. Gladare har jag verkligen varit men kanske ledsnare också. Det har väl gått i perioder.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Jag vet inte
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Det vet jag inte heller, ingenting?
18. Hur tillbringade du julen? Firade julen hos mamma dagen före julafton, så på julafton var jag hos pappa med folk, öppnade julklappar osv :)
19. Blev du kär i år? Mer än jag nåånsin har varit.
20. Favoritprogram på TV? Vet ikke
21. Bästa boken du läste i år? Läste många, så svårt att välja
22. Har du flyttat i år? Nej.
23. Vem har varit din allra bästavän? Min allra bästa har nog varit Carro, är fortfarande.
24. I vilken affär har du handlat mest kläder i år? Måste nog vara H&M jag har handlat mest i.
25. Något du önskade dig när du fyllde år men inte fick? Inget vad jag minns. Eller jo, kamraväska. Men det fick jag i julklapp.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Var hemma och hade det trevligt med massa folk som kom.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, om min farmor levde.
28. Vilken film har varit din favoritfilm i år? Haft ganska många. Men the last song eller twilightfilmerna.
29. Vad fick dig att må bra i år? Dom jag umgicks med, vänner, robert, familjen. Musik och masssa annat!
30. Har du varit otrogen mot någon det här året? Nej verkligen inte
31. Vem saknade du mest? Älskade farmor ♥



- Hjärtat gör mig blind.

Blev inte så jag bloggade något igår. För jag och carro åkte ju till birsta, var där till 7 ungefär. Fyndade lite grejer där! Kom hem runt 8 och då hämtade carro sina grejer och åkte hem. Jag packade lite sen for jag till robert och sov hos han. ♥ Vi satt vid datorn sen la vi oss och kollade på The last song, älskar filmen nå jävulskt. Men kollade inte klart på den riktigt, sen sov vi.
Vaknade typ 1 imorse, då kollade vi klart på filmen och sen gick vi upp och åt frukost. Sen tog jag 3 tåget hem.
Har inte gjort så himla mycket, ätit middag sen har jag mest suttit här. Sitter här fortfarande och ska nog göra de ett tag till. Lägger upp lite bilder på det jag köpte i birsta istället.

- Svar

Anonym om - Svar:
hur uttalar man ditt namn? ;)

SVAR: Man uttalar mitt namn som "Evelina" fast utan A. Haha :)

- Monday

Var tänkt att jag och carro skulle dra iväg till birsta idag men blev inget, vi räknade ut att vi bara skulle hinna vara där i cirka 2 timmar och det är ju nästan ingenting. Så vi ska åka imorn istället då vi kan åka med mamma hem!

Så idag har vi knappt gjort nånting alls. Har legat i min säng nästan hela dagen och kollat på skräckfilm. Sen blev det pizza till middag och sen satt satt vi vid datorn typ hela kvällen tills vi bestämde oss för att dra ut runt 9, var med folk, kom hem igen 11. Carro sover här inatt också, så nu ska vi lägga oss och soooova.
Hörs imorn när jag kommit hem!


- Svar

Svar till nanna och ida: Haha jaa, nu är ni allt lite avis va! ;)


- 25/12

Min jul har varit hur bra som helst hos både mamma och pappa. Är hur nöjd och glad som helst med allt jag har fått, ganska lägger upp bilder på det senare! Firade ju julen hos pappa igår, då kollade vi på kalle anka, åt middag och öppnade julklapparna osv, och sov där också så idag gick jag och emelie hem till mamma igen runt 1.

Då hoppade jag i duschen och fixade mig lite, sen kom carro hit. Så hon är här nu och håller mig sällskap. Är ensam hemma eftersom mamma och martin sover i stan inatt och emelie är i Ånge. Ganska så chill de!
Men nu ska vi dra ut och hitta på nå, tjiiiiiiing!





- I'll never find someone like you

Har spelat bingolotto och öppnat julklapparna här hemma hos mamma nu. Är så nöjd med allt jag har fått! Fick världens finaste julklapp av robert också! ♥ Men nu ska jag gå och lägga mig och imorn ska jag och emelie till pappa och fira jul där igen. Så kommer nog inte hinna blogga något imorn, men pusss och god jul på er alla!


- Nu ska ni få veta..

en väldigt kuuul sak! För hit till Gran Canaria åker jag nämnligen med familjen den 12/1, alltså på torsdagen den veckan skolan har börjat igen efter jullovet. Åh fyfan vad jag längtar! OCH VAD SKÖNT DET SKA BLI.











- All I want for christmas is you

Försökte blogga igår när jag hade kommit hem men det blev nått fel på internet. Jag och carro tog iallafall 20 över 6 bussen hem istället för halv 5. Vi hade det mycket treevligt. När jag kom hem så var jag så otroligt trött så orkade verkligen inte städa då. Satt mig vid datorn en stund och sen gick jag och la mig och somnade direkt.
Idag vaknade jag tidigt, redan klockan nio. Men klev upp bara för en stund sen, har nyss ätit frukost och nu ska jag stääda det fint här i mitt ruum. Sen ska jag hoppa in i duschen. Idag ska vi fira jul här hemma hos mamma och imorn blir det jul igen fast hos pappa. Så jag och emelie får två julaftnar, det är ju ganska så prima de!
-

- Baby you light up my world like nobody else


Första dagen på jullovet! Känns skööönt. Sov inne hos Emelie inatt och vi vaknade runt 10 imorse. Nu har vi nyss ätit frukost. Tåget går kl ett så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig sen åker jag och carro till stan. Vi tar halv 5 tåget hem tror jag och när jag kommer hem ska det stääädas här på mitt rum!

- Lov. Älskade lov!

LOV och det känns så jävla skönt. Dagen har gått hur snabbt som helst, idag har vi varit i kyrkan och sen har vi kollat på innebandyn, 9orna mot lärarna. Har fått betygen också, är inte speciellt nöjd. Slutade typ två så gick hem då direkt. Nu sitter jag här och är sjukt less också. Jävla skit.
-
Men nu ska jag göra nån mat och sen kolla på dagens avsnitt av julkalendern, sen blir det nog gårn. Får se om jag skriver nått när jag kommer hem, annars imorn på kvällen eftersom jag ska till stan på dagen med carro imorn.

- Chilligdag!!!

Nyss suttit och kollat på utomlandsresor med mamma. Snart såå händer det nått! :D
Idag har det inte varit en vanlig skoldag. Utan dagen har varit så jävla chill. Hade klassensdag idag, och inga lektioner alls. Vi har pysslat, bakat och sist kollat på film. När vi slutade gick jag hem, Emelie låg i min säng och kollade på film eftersom hon är sjuk och hade varit hemma idag. Så kollade lite på film med henne sen åt jag middag. Sen har jag bara suttit vid datorn och tagit det lugnt. Imorn blir nog dagen minst lika skön den med, har inte några lektioner då heller. Men nu ska jag snart lägga mig. Så kyss och godnatt.

- Det är inte lätt när det är svårt.

Inte skrivit nått på typ en vecka. Men har inte orkat, har tappat lusten på att blogga men den kommer väl snart tillbaka! I fredags blev det skola till två, sen på kvällen var jag iallafall bara hemma och tog det lugnt. På lördagen åkte jag till stan med familjeen runt 9 på morgonen. Köpte lite julklappar och så, sen åkte jag till Robert och sov där.  I söndags var jag hos Robert ett tag sen åkte jag hem och var bara hemma, och på kvällen slog jag in julklappar med Emelie. Men idag är det måndag och jag hatar verkligen måndagar, men får tänka på att nu är det bara 2 dagar kvar sen jullov, älskade jullov! Hade egentligen långdag idag men gick hem två. Nu ska jag lägga mig och glo på tv.

- Vi är inte sånna som i slutet får varann.

Sitter och försöker skriva klart nån uppgift "mina framtidsdrömmar", som vi har på svenskan och ska lämnas in på torsdag eftersom betygen sätts på fredag. Lyssnar på muuusik också. Älskart.
Dagen har varit ganska kul endå, förutom att jag bara ville ligga kvar i sängen och sovaaa imorse. Snoozade i en timme innan jag lyckades ta mig upp.. Efter skolan gick jag hem, la jag mig i soffan och kollade på julkalendern.
Sen åt jag middag och har inte gjort så mycket mer. Men nu ska jag fortsätta!

- Kul dag..

Idag har dagen varit riktigt trevlig. Hela långrasten tillbringade nämnligen jag och Emma R inne på en toa. Jävla snökasting och inte fick man komma ut eller.  På vägen hem blev man även kastad i en snödriva och fick snö i hela annsiktet! :)  Men överlevde dagen iallafall. Som tur är!
Maja följde med mig hem eftersom det var öppethus på skolan ikväll.  Vi gick och åt på vagabondo och sen gick vi upp till skolan. Kom hem typ halv 9. Har kollat lite på tv och nu sitter jag här bara. Skriver imorrn. Puss

- Söndag

Suger på att blogga, jag veet. Men i helgen har jag verkligen haft fullt upp. I fredags blev det först skola till 2. Hade franskaprov då och det kändes verkligen som att de gick bra, skönt de. Efter skolan följde Maja med mig hem och lite senare kom Emma R och då gick vi till tågstationen och åkte med 3 tåget till stan. Där köpte vi julklappar och lite annat. Men kan ju säga att jag verkligen inte är klar, måste åka nästa helg också!
Sen tog vi 20 över 6 buss hem, när vi kom hem till fränsta gick vi och käka pizza på vagabondo sen gick vi upp till sporthallen ett tag. Sen gick vi hem till Emma och var hos henne hela kvällen. Sen runt 12 eller vad klockan nu var så traskade jag och Maja hem till mig igen och slog på en film sen somnade vi.
På lördagen så vaknade vi halv 3... Hela dagen var borta liksom. Men jag och Maja fixade oss och gick upp på gårn sen kom Emma R också och då blev de luciamixen hela kvällen. Sen åkte jag hem med robert vid halv 1 typ och sov hos han. Vi somnade 6 vi, haha.. Vaknade 11 idag men vi låg kvar i sängen till typ 1. Sen gick vi upp och fikade och sen åkte jag hem typ halv 3.
-
Resten av dagen har jag bara lega och kolla på film med Emelie och suttit här. Slösöndag som vanligt!

- Vi två kan aldrig börja om igen

Har pluggat ikväll och så. Så har inte kunnat blogga så mycket, inte för att jag gör det annars för har typ aldrig tid. Menmen. Till middag blev det kinamat, gottigooott! Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket och greja sen lägga mig i sängen och smsa. Franskaprov imorn. Och efter skolan bär det av till stan och handla julklappar och lite annat. Så skriver väl imorn kväll nångång. Godnatt!

- Dag 6

Fem saker jag inte kan leva utan.

1.
Min familj och vänner
2. Kärlek
3. Dator/mobil
4. Musik
5. Maaaat

- Vem fångar oss nu, vem är målvakt? Eller är vår framtid kolsvart?



Älskar onsdagar!! Korta och går alltid jätte fort. Hade franska första timmen, sen idrott och sen lunch. Efter lunchen hade vi mattelabb och sist geografi. Skön dag! När jag kom hem fikade jag och nu sitter jag i tvrummet och pluggar franska som ni ser på sista bilden! Men nu ska jag plugga gärnet tills mamma kommer hem, då blir det middag och sen gårn och träffa älskling. ♥♥♥


- Pluggeliplugg

Sitter och tränar på franskaprov.. Segt och tråkigt. Men det lönar siig! Idag har dagen varit som en vanlig tisdag, försov mig inte imorse iallafall. Aja, tror jag ska sluta träna nu för är så trött. Ska ta och lägga mig i soffan & chilla och glo på tv istället. Kysssssssss 


- Varje liten del av mig älskar dig.

Försov mig idag gjorde jag också, vaknade runt 8. Då Emelie ryckte upp dörren och sa: Har du försovit dig?! Jag ba vaknade direkt och ba: Nej?! Och hon: Klockan är 8! Jag: Ja men det vet jag väl!!? Hahaha. Också visste jag inte alls det. Men var så otroligt trött så visste knappt vad jag sa. Så sen låg jag där och tänkte ett tag och sen ba: Vafan? ÄR KLOCKAN 8?! Och bara flög upp hur sängen. Då var det bara att fixa sig och slänga i sig frukosten och dra till skolan. Dagen gick väldigt snabbt men hur tråkig som helst. Vill verkligen ha prao igen..
-
Kom iallafall hem från gårn för ett tag sedan. Där har jag varit med älsklingsrobert! Nu laddar jag ner lite musik till mobilen men ska lägga mig nu.  Hörs imorn.
lovely.

- Helgen

Har inte hunnit bloggat nått i helgen, haft fullt upp ungefär. Men endå har den varit alldeles för kort, som alltid. Men kan berätta lite kortfattat. I fredags blev det prao som vanligt för den här veckan, fick sluta 1 då. Vilket var otroligt skönt och helgen började en timme tidigare! Sen gick jag hem och var hemma bara till halv 6 ungefär då Maja kom hit, då gick vi upp på vaga och jag åt. Sen gick vi upp på sporthallen och kollade på innebandy med massa andra.  Sen gick vi på shell och köpte godis och sen hem till mig och myste resten av kvällen, hon sov här också.
lördagen sov vi enda till halv 2. Gick upp och åt frukost sen satt vi vid datorn och kollade på film och så. Bara tog det lugnt. Sen åkte Maja hem runt 6 typ, då hoppade jag i duschen och fixade mig sen gick jag upp på gårn och var med Robert. Sen åkte vi hem till han och då sov jag där.
Sen i söndags så kom mamma och hämtade mig typ 1 så hann inte göra så mycket. När jag kom hem duschade jag och städade rummet lite sen fick vi främmande kl 3. Så jag fick leka med sötminna, dom var här till 7 kanske och sen åkte dom hem. Tog det bara lugnt då och sen blev det sängen och kan inte säga att jag var nå speciellt peppad till skola idag..

- Du var den jag ständigt ville stå bredvid.

Tror jag har suttit här i flera timmar nu och läst igenom varenda bloggjävel. Tror faktiskt jag ska lägga mig och smsa för här har jag då inget att göra.  Så godnatt mina fina!

- Dag 5

Sex låtar jag tycker om.

Rihanna - Talk that talk
Rihanna - You da one
B.o.B - Strange Clouds
Timbuktu - Kom och håll om mig (fanns inte på youtube)
Rihanna - We found love
Melissa Horn - Under löven

- Love you


- Första december

December och ingen snö..? Sämst. Och bara 24 dagar kvar till julafton. Vill ju ha snöö nu. Menmen. Torsdag idag men dagen har endå varit okej. Men det är endast för att vi har prao. Idag fick vi sluta 2 också. Kortdagar hela veckan har vi haft, niceee! Inte gjort så mycket, dagen har varit som vanligt. Men vi bakade pepparkakor med gamlingarna idag. Haha! Kl två gick jag hem, gjorde varmoboy och käkade pepparkakor.
Inte gjort så mycket mer än suttit här. Lyssnar på bra musik nu och tar det lugnt. Funderar om jag ska ta och börja lite med franskaprovet vi har nästavecka.. Men bläääää. Vad tråkigt.


RSS 2.0