- 31/8

Imorse klev jag upp 6 och gjorde mig i ordning sen gick jag och emelie till tåget halv sju. Fick vänta ett tag för de var försenat, vi kom fram till stan typ kvart åtta. Då gick vi till emelies skola. Sen slingade hon min utväxt,
det blev bra! :) Var skönt att slippa skolan en dag också faktiskt, haha.
Blev klart typ elva, då gick jag in till stan och kollade runt ett tag eftersom bussen hem gick fem i ett.
Nu är jag hemma bara och gör ingenting. Ska bara vara hemma och ta det lungt ikväll, är as trött och somnade till och med på bussen. Haha!

- 22:06

Ikväll har jag pluggat, ätit middag och kollat på Robinson. Sen satt jag mig här och har redigerat lite bilder. Nu ska jag strax gå o göra mig i ordning för sängen sen sova. Imorn blir det ingen skola för mig för jag ska följa med emelie på hennes skola så ska hon slinga bort utväxten på mig. Fast har inte så mycket, men endå.
Ska kliva upp halv 6 typ.. Fyfan vad jobbigt det kommer bli dåå.
Men nu ska jag gå o tvätta bort sminket sen sängen.
Godnatt!


- i know that you are with me every day, even if i can't see you.



- Tisdag

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Slutade kvart i 4, då väntade jag vid busshållsplatsen på Emelie sen gick vi hem. Varit ganska kul idag faktiskt! Nu är jag jävligt hungrig, så ska sätta mig i köket och fika och plugga lite.  Skriver sen!

- and everytime i hold you near, i never wanna let you go.



hihihi, mina bästa idag! ♥

Dagen började med att jag var hur tröööött som helst.. Så himla jobbigt o kliva upp tidigt. Men så är det ju.
Gick upp o duscha och sånt som vanligt sen gick jag och martinis till skolan!
Hade vanliga lektioner fram till kl 2. Dåvar vi typ indelade i grupper, gick runt till massa ställen och skulle göra olika saker. Slutade kvart i 4, då följde Martina med mig hem. Vi satt vid datorn och gjorde middag sen gick vi upp till gårn och var där ikväll.
Gick hem runt 8, då kollade jag på Robinson med Emelie och fikade. Nu sitter jag här bara, lyssnar på musik och skriver med älskling.
7 månader idag, och dom månaderna har absolut varit dom bästa i mitt liv

- true

Förut var jag lite tjoock och skulle göra kladdkaksmet... Gick inge bra kan jag säga, hade inte allt som jag skulle ha och sen gjorde jag fel så den blev stark och konstig, mådde illa efter gjorde jag också, haha! Uuuscha!

Nu sitter jag här bara, lyssnar på musik och kollar runt, men nu ska jag gå och tvätta bort sminket och greja lite sen lägga mig. Är ju som sagt skola imorn,  g e  m i g  s o m m a r l o v  i g e n .
Godnatt!

- 18:16

Har nyss tränat lite på några engelska glosor, men konstigt nog så kunde jag typ alla redan. Haha.
Nu väntar jag på att min syster ska komma heeem, då ska vi göra någon middag eftersom vi är ensam hemma.
Sen ikväll ska vi väl bara chillaaa!
Har fått prata med min sötnos i telefon idag också! :') Saknar min bebis ♥

- Sunday

Gud vad den här helgen gick fort iallafall! Skola imorgon. Orkar inte.. Jobbigt!  Emelie är ledig imorn hon så lite avis man är dåå. Menmen, kan ju säga att nu vill jag lätt ha sommarlov igen!
Filip och hans familj åkte hem för ett tag sedan för dom sov ju här igår. Nu har mamma och martin åkt till stan, dom skulle sova där inatt också. Resten av dagen ska jag väl bara ta de lungt, och vara hemma.

- Kommentar

hanna wiklund :) om - Helg!:
hur länge har ni varit tillsammans? :)) <3


Svar: Vi har snart varit tillsammans i 7 månader! :)


- Lördag

Nu blir det bara ett snabbt inlägg, tänkte bara säga att jag har precis kommit hem från robert. Och nu ska jag städaaa, senare kommer filip och hans familj hit! :) Skriver kanske sen när jag är klar om jag hinner.

- Helg!

Idag har dagen gått snabbt. Har inte hänt så mycket. Men första lektionen hade vi franska, efter det engelska och matte. Sen var det lunch och efter lunchen hade vi musik i 2 timmar, men de var ganska roligt den här gången endå. Fick typ göra vad vi ville.
Slutade 20 i 2 också, så fick sluta tidigare. Skönt med helg! Då gick jag iallafall hem och satt mig här, har typ suttit här sen dess. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, då ska jag äta middag och sen skjutsar hon mig till robert som äntligen är hemma nu! ♥ 



- say that you love me

Klev upp halv 7 idag och duschade och fixade mig. Fikade sen typ kvart över 8 kom martina, då gick vi till skolan. Bara vanliga lektioner, so första timmen, kemi och sen luunch. Efter lunchen hade vi bild, har ju nån jävla damp sur lärare då iaf! Jobbigt värre. Men sen hade vi svenska, engelska och sist idrott. Gick hem med martina, hon var hos mig ett tag. Vi satt bara vid datorn och fikade sen gick hon hem kl 5.

Nu sitter jag här och kikar facebook väntar på att middagen ska bli klar! :)

- för jag vet faktiskt inte vad jag skulle vara, utan dina andetag



Varit på gårn ikväll, där var det inte mycket folk alls. Men jag och martina var med våran kompis eugene vi :)
Han är gullig. Hjälpte han o skaffa facebook haha :D Vi gick hem runt halv 9. När jag kom hem fikade jag och sen satt jag mig här. Nu skriver jag med älskling, åh vad jag saknar han nu..
Ska väl snart lägga mig, så godnatt ♥


- Onsdag

Imorse vaknade jag av klockan kvart i sju. Var verkligen hur trött som helst och ville bara ligga kvar i sängen. Men det var bara o kliva upp och fixa sig sen gå till skolan. Hade vanliga lektioner, slutade 2. Då väntade jag på martina sen gick jag med hon hem, hon skulle till sin farmor o farfar. När jag kom hem satt jag mig vid datorn, sen skulle jag stryka en tröja. Tröjjäveln går sönder. Ett stor jävla hål. DAMP!!!
Sen kom martina hit, men hon gick nyss till sin farmor och farfar igen. Hon skulle äta middag sen kommer hon hit igen. Tror vi drar ut då, blir nog gårn!

- Ta mig dit igen, bara en gång till




Har kollat på fångarna på fortet med systeer. Nu sitter jag här och ska sitta här ett tag sen blir det gå
och fixa sen sängen. Upp imorn igen. Godnatt alla fina!

och måste bara säga att, robert är världens bästa och den finaste som finns. ♥

- the best things i have

Då var första dagen avklarad! Den var helt okej faktiskt, men emma gumman är sjuk, ovanligt..
Men de var kul o träffa alla igen! Vi har inte gjort så mycket idag, men hade också vanliga lektioner.
Slutade halv 4 ungefär, då gick jag hem bara.
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem, är huungrig. Och ikväll lär jag väl bara ska vara hemma.
Tjingeling!



- Första skoldagen

Och då var sommarlovet slut då.. Men nu har jag fixat mig och är klar så nu ska jag gå till skolan!
Har långdag idag, tror jag? Skriver när jag kommer hem iallafall! Puss

- 22:14

Kollat på wallander med mamma ikväll, nu sitter jag här med en ansiktsmask i fejjan. Men ska snart lägga mig för imorn är det skola. Tycker det är sommarlovet har gått så sjukt snabbt, men bra har det varit. ♥
Ska bli riktigt kul att skolan börjar igen, skönt också faktiskt. Haha. Får se hur det går o sova ikväll, lär väl inte kunna sova.. Upp 6/halv 7 ska man imorn också.. Men nu ska jag lägga mig och smsa med min robert som jag saknar så sjukt mycket och inte kommer få träffa fören på lördag.. Sen försöka sova.
Skriver imorn efter skolan. Godnatt! ♥




- Helgen

Har inte haft tid att blogga, för jag har varit med min älskade vän carro hela helgen!

I fredags var ju jag och carro i stan och kollade på "Jag saknar dig" och åt på kina. Filmen var bra men den verkade bättre på trailern, lite konstig var den också men jag tyckte den var bra och sorgliig var den! Vi åkte hem med 20 i 12 tåget och då träffade vi riktigt många! Kom hem halv 1 ungefär, då gick vi hem till mig och jag packade och sen åkte vi och sov hos carro.
lördagen vaknade vi runt halv 11, fixade oss och sen åkte vi till birsta och shooppade! Det blev 3 tröjor, en skinnjacka, en bh, två par tights och ett puder för mig. Skulle köpa converse men dom jag ville ha fanns inte så sket i det. Vi var där till dom stängde, så kl 6 kom carros mamma och hämtade oss och då åkte vi till angelica och sov där också. Åt på kina den kvällen också, hahah.
Igår klev vi upp, vet inte när. Åt frukost sen fixade vi oss och åkte på selånger marknad, var så mycket folk och orkade inte vara där så jag och carro fick för oss att vi skulle gå till stan igen, från selånger. Det var ju ingen liten bit direkt. Kom fram dit när vi skulle åka hem, hahah. När jag kom hem åt jag middag och sen var jag bara hemma hela kvällen.

Klev upp 9 imorse, var så jävla trött så la mig i soffan och somna där till 12 istället. Kommer inte gå så bra för mig att sova ikväll och kliva upp 6 imorn känner jag. Men nu ska jag hoppa in i duschen.
Blev ett långt inlägg det här, menmen..


tom när du inte är nära.

- Jag saknar dig

Har nyss fixat mig och käkat strips med emelie. Nu väntar jag på att carro ska komma så ska vi gå till tåget som går 5 minuter över 6 till staan. När vi kommer dit ska vi äta middag nånstans, bion börjar halv 9.

Skriver kanske när jag kommer om jag orkar! PUSS
Denna film ska vi se! Hoppas på att den är braa.

- Sovasovasova

Har kollat på solsidan ett tag nu, nu ska jag lägga mig och smsa sen sova! Imorn blire o ställa klockan och försöka kliva upp tidigt, snart börjar skolan så måste ju vänja sig lite. Godnatt! ♥

- tråkigt

Ditt namn?: evelin.
Födelseår?: 1997
Ditt födelseställe?: sundsvalls bb.
Spelar du något instrument?: nej, inte nu.
Är du hungrig?: aa!
Vart befinner du dig just nu?: i mitt rum.
Vart bor du?: hemma i fränstaaa.
Är du singel?: nej.
Vilket land kommer du ifrån?: sverige!
Din mobiltelefon?: är dålig och jag är grymt less på den. vill ha en iphone!
Vad lyssnar du på för låt just nu?: Saknade vänner - Kapten röd
Antal timmar sömn inatt?: ingen aning.
Vem vet mest om dig?: ingen vet precis allt, men kanske carro.
Vem vet du mest om?: har inte faktiskt ingen aning.
Vad vill du ha just nu?: en iphone 4!
Höger eller Vänsterhänt?: högerhänt.
Ditt mål i livet?: vet inte.
Vad gjorde du igår?: var bara hemma på dagen, på kvällen var jag ute med carro & gårn.
Rädd för?: spindar och andra kryp..
Har du körkort?: nej.
Äger du några vapen?: nejnej.
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig?: jag vet inte.
Pepsi eller Coca cola?: coca cola!
Röker du?: nej.
Duschar du dagligen?: yes.
Den starkaste du vet?: haha ingen aning?
Kommer du överens med dina föräldrar?: ja, för det mesta så.
Din hårfärg?: blond.
Skorna du hade på dig idag?: vita converse.
Kläder du hade på dig idag?: leggings, linne, randig kort tröja
Favoritfärg på kläder?: svart tror jag.
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu?: nå snyggaaa!
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden?: vet inte, olika varje månad.
Tatueringar du har?: inga.
Piercingar du har?: öronen.
Har du glasögon?: nepp.
Hur ser din plånbok ut?: svart.
Randigt, rutigt eller blommigt?: randigt.
Favoritårstid?: sommar såklart.
Favoritdjur?: katt & hund.
Favoritparfym?: fantasy - britney spears.

Favoritbyxor?: leggings.
Favoritartist/grupp: vet faktiskt inte.
Gillar du när det åskar?: njaa, inte när man är ensam hemma!
Vad köpte du senast?: en glass!
Hur mycket pengar har du?: jadu
Hur svarar du i telefonen hemma?: hallå?
Hur svarar du i mobilen?: beror på vem som ringer :)
Vem ringde du senast?: mamma ringde jag nyss.
Vem fick du sms av senast?: robert
Senast pussat?: robert.
Sov du ensam inatt?: nej :)
Vem sov du hos senast?: robert.
Vem sov hos dig senast?: carro! :)
Blivit slagen den senaste månaden?: ja, men bara på skoj.
Nämn något som gjorde dig glad förra månaden?: de kommer jag inte ihåg, haha.
Vad gjorde du kl 08 imorse?: soov!
Vad gjorde du för 15 min sedan?: satt här.
Det sista du sa högt?: sjungde haha.
Det senaste någon sa till dig?: kommer mamma hem halv 6?
Vad har du druckit idag?: pärondryck.
Vad var det senaste du åt?: luft ;)
Vad är det för färg på din ytterdörr?: brun.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: nja.
Sover du tungt?: nej, eller ibland.
Vad ser du om du tittar till höger?: en dörr.
Vad gör dig glad just nu?: inget speciellt.
Vad ska du göra härnäst?: äta middag.
Humör just nu?: inge speciellt.
Hur många kuddar sover du med?: två.
Morgon eller nattmänniska?: natt.
Är du kittlig?: ja!
Stjärntecken?: lejon.
Äckligaste insekten?: spindlar eller sniglar!
Saknar du någon nu?: ja.
Använder du icq eller msn?: msn såklart.
När fick du senast en present?: när jag fyllde år :)
Har du några högklackade skor?: nej.
Har du blivit hotad via telefon?: nej.
Goth eller pop?: pop.
Hur ofta loggar du in på helgon?: va?
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är?: nä.
Jag älskar?: familjen, robert och vänner.
Är du snäll?: ja de är jag väl.
Är du blyg?: beror helt på vilka jag är med.
Ögonfärg?: blååa.
Favoritdag i veckan?: fredag & lördag.
Trivs du i din klass och skola?: ja.
Är du en gottegris?: hahah aa de är jag.
Är du modig?: ibland, ibland inte.
Har du åkt fast för snatteri någon gång?: nä.
Umgås du med dina klasskamrater efter skoltid?: inte alla.
Vad har du för planer till helgen?: imorn blire bio och på lördag birsta med carro! :)
Är du sugen på något nu?: ja.
Brukar du bada i sjöar om somrarna?: ja.
Kan du baka bullar?: om jag får använda recept så.
Bläck eller blyerts?: blyerts.
Hur ser du ut idag?: ful.
Vad såg du senast på tv?: kommer inte ihåg :)

- Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder



Hann inte blogga något mer igår. Jag och carro kollade på fotboll igår, sen var vi på gårn en sväng. Halv 10 typ åkte carro hem och jag gick hem. Var hemma en stund sen åkte jag med robert hem till han som hade varit i stan. Sov där! Idag vaknade vi 12 typ, tog tåget hem. Var helt jävla FULLT med folk på tåget! Trodde jag skulle få stå i nån vagn eller nått, och det satt folk vid varenda dörr där man klev in för de inte fanns nån plats. Kunde knappt komma ut!  Men nu är jag hemmaa, sitter och drömmer om en iphone 4! Haha, jag ska ha een!
Skriver mer sen :)




- 17:38

Idag vaknade jag halv 1, seent som vanligt. Kan inte kliva upp tidigt jag. Haha.. Gick upp och gjorde mig lite frukost och satt mig vid tvn. Sen satt jag vid datorn tills emelie kom hem från stugan. Eller just ja hon och fanny sov aldrig där för det låg en död mus i sängen, mysigt. Hahaha ;) När hon kom hem så slog vi på en film.
Efter den duschade jag och nu har jag fixat mig lite.
Sitter nu och väntar på att carro ska komma, så ska vi gå upp o käka middag på vagga. Sen ska vi nog kolla på fotboll.  Undrar vad kvinnan gör eftersom hon inte svarar i telefon!

- ä.l.s.k.a!


Nyss sett den här, fyfan vad jag älskar filmen, så jävla bra. Ett antal tårar kommer ju också varje gång!
Men de är ju så typiskt mig att vrål gråta till sånna här filmer.


- låt det va som i en film



Hahaha, bokade nyss bio i stockholm! Smart tjej. Blev lite fel.. Men det löste sig, jag och carro ska iallafall på bio på fredag.  Nu har jag nyss ätit middag och nu sitter jag här. Läängtar till skolan men nu är det bara 6 dagar kvar ungefär, fast ska bli jävligt jobbigt o kliva upp tidigt varje morgon. Måste börja vända tillbaka dygnet nu ju!
Hur det nu kommer gå, kommer sitta uppe till sent på natten endå och sova till dagen..

Men nu ska jag ladda ner nån film jag kan titta påå ikväll, pussss!


- TISDAG

Åkte ju till Emma igår och sov där. På kvällen typ 10 cyklade vi och mötte maja och emma r och var med dom ute.
Fyfan vad jävla rädd vi vart iallafall, äckligt och läskigt vare ju! Men när klockan hade blivit 12 gick maja och emma hem till maja så då cyklade jag och emma hem fort som fan.
När vi kom hem la vi oss i sängen och kollade på tv och pratade till ungefär 1 sen sov vi.
Idag vaknade vi 12 typ, gick upp och fikade och sen la vi oss i sängen och kollade på en film på tvn tills klockan blev 2, då tog jag bussen hem. Så nu är jag hemma bara, spöregnar ute gör det och nu ska jag vara lite tjock och baka en kladdkaka!

- Monday

Imorse vaknade vi runt 11, gick upp och åt frukost sen satt vi vid datorn en stund. Sen åkte carro hem. Då städade jag lite på rummet, nu sitter jag här och hoppa in i duschen snart. Sen när mamma kommer hem ska jag äta middag  ska jag åka till min saknade emma, sover där inatt. Vi hittar nog på något skoj som vanligt! ;)
Men nu: duschen!

- 02:02

Nu är jag med carro, hon kom strax efter jag hade skrivit det förra inlägget. Då satt vi inne ett tag och pratade lite om allt möjligt som har hänt efter att vi inte träffats på 2 veckor. Sen gick vi upp på vagabondo typ 8 och carro köpte en pizza. Sen var vi ute hela kvällen och gick in 12 ungefäär :) Nu är vi trött och ska sova. Godnatt! ♥
Ikväll

- bästavän

Var inte så happy förut och igår så därför jag inte hade någon blogglust. Men nu är jag glad igen! :)
Min älskade vän carro kommer hit snart, som jag inte har träffat på 2 veckor kanske?! Alldeles för längesedan.
Hon sover här också. Nu ska jag fixa mig lite efter att ha duschat och gått runt i sovtröja hela dagen.
Skriver mer ikväll, puss!

- i'm nothing without you

Orkade inte blogga igår. Har ingen blogglust nu heller egentligen, men nu ligger jag och kollar på tv i soffan med Emelie, vaknade runt 12.  Vet inte vad jag ska göra idag. Får se om jag skriver nått ikväll
 annars skriver jag när jag skriver. Pusshej!


- 14:52

Vaknade 11, åt frukost med Emelie och sen duschade jag och fixade mig. Nu har jag kollat på wallander en stund med Emelie men måste snart gå till tåget! Får se om jag bloggar hos Elise annars när jag kommer hem.
PUSS

- Do you know what it feels like loving someone?



Nu sitter jag här bara och skriver med Elise. Gör inte mycket, längtar tills imorn så jag får träffa kvinnan nån gåång! Åker dit med 3 tåget och sover där också! Ikväll har jag bara varit hemma och legat i soffan och glott på tv. Och nu lär man väl sitta här tills man ska sova..


i'm falling apart.

- imorn åker jag till den här älsklingsbruden!




- Someone like you

Har nyss ätit middag och ska snart åka till robert. Sover där också så hörs imorn! :)

- Dag 21

Någon du aldrig kommer släppa taget om.



- Våra minnen dör aldrig

Igår satt jag och grejade lite med designen, och så här blev det. Så nu får det vara såhär ett tag.. :)
Idag hade jag ställt klockan så jag inte skulle sova hela dagen men gick inge vidare o kliva upp tidigt, somnade om igen så vaknade halv 1. Haha.. Nu har jag nyss ätit frukost iallafall.


Vill tillbaka & jag kommer aldrig glömma dagarna och allt tok vi gjorde
jag älskar dig, bästavän.


- Tisdag

Emelie väckte mig halv 1 idag, haha. Så jävla skönt o få sova länge, fattar inte hur jag ska orka när skolan börjar..
Men vi åt frukost och sen satt jag mig här. Vet inte vad jag ska göra idag, kanske är med Carro sen som äntligen har kommit hem nu!   Om hon kan, så får se hur det blir :)
Men nu blir det duschen!

- It was only just a dream

Igår åkte jag till birsta med mamma och shoppade lite. Två tröjor, ett par jeans och 2 nagellack följde med mig hem. Vi åkte hem runt 4, när vi kom hem blev det tacos och sen åkte jag till Robert och sov där så hann inte blogga.  Åkte hem med 1 tåget idag, när jag kom hem städade jag rummet som tog sin tid och sen åt jag middag.

Nu sitter jag här som jag gjort typ hela kvällen, snart blir det nog sängen, är as trött.


no one can take your place


- Aldrig lämnar jag dig

Blev inget bloggande igår för vi for till Östavall till Filip och hans familj runt 3. Där åt vi middag och sov över där. Så vi kom hem idag :) Vaknade där runt 10 imorse för mamma och martin vaknade, och somnade runt 3 igår. Fyfan vad trött jag var.. Men klev upp och åt frukost och sen satt vi ute bara i solen, åkte hem typ 4.
Då åkte vi på ica och handla och sen hem, sen har jag inte gjort så mycket. Ätit middag och kollat på film.

Nu sitter jag här och skriver med min kära vän Filip och tråkar sönder typ..
Imorn får jag se vad jag ska göra har försökt övertala mamma att vi ska åka till birsta men får se hur de blir!
Men sen ska jag nog till Robert och sover hos han när han har kommit hem från leksand iallafall! ♥
Har inte träffat han på en vecka.. :( Puss!


det är du som får min värld att snurra. mitt hjärta att slå
älskade syster


- Charlie st. Cloud

Ikväll kollade jag på Charlie st. Cloud, den var verkligen jätte bra! Nu sitter jag här och har grymt ont i ryggen!
Men nu ska jag lägga mig och hoppas på att få sova ut lite imorn för har klivit upp 9 dom senaste dagarna.
Hörs imorn, godnatt


- Bergafjärden










Nu är jag hemma efter 2 nätter i bergafjärden med pappa, Annette och Emelie! :)
Vi har haft as bra väder där så har mest legat och solat och badat hela dagarna. Men riktigt kul har vi haft!

Kom hem runt 1 idag, har inte gjort något speciellt sen dess. Suttit här, kollat på tv och ätit middag.
Nu sitter man här och har tråkigt, Emelie är ute också. Längtar till skolan, men ska egentligen ta och njuta av det lilla av sommarlovet som är kvar! Men nu är det faktiskt bara mindre än 3 veckor kvar :D Skriver mer sen.


Hej! Nu är vi på bergafjärden, vi kom hit ...

Hej! Nu är vi på bergafjärden, vi kom hit typ 11. Imorse klev jag upp klockan 8 och duschade och fixade mig lite och packade. Sen kl 10 for vi hit, nu har vi nyss badat, verkligen as varmt i vattnet! Så nu ligger jag på stranden och solar ;) Chill äre! Vi ska sova här 2 nätter istället så jag kommer hem på torsdag. Bloggar från mobilen eftersom jag inte har någon dator. Puss


- 1 Augusti

Hade en helt perfekt födelsedag idag! Kl 10 väcktes jag och Emelie och då fick vi frukost på sängen
och sen öppnade vi presenter, efter de duschade jag och fixade mig sen klockan 2 kom det folk, åt middag och efterrätt och fick presenter också fick jag vara med min söt minna! ♥  Nu måste jag gå o lägga mig och sova snart, för ska upp runt 8, 9 imorgon för kl 10 far jag, emelie, pappa och annette till bergafjärden!
Så då blir det firande igen. Ska vara där en natt bara :)
Får se om jag bloggar imorn innan vi åker! PUSS


Jag älskar dig, min älskade syster


Dig älskar jag också sötis! ♥


RSS 2.0