Mys med älskling

orkade inte blogga något igår menmen. var bara hemma på dagen och väntade på robert som slutade kl 3, när han kom gick vi ut en sväng och sen gick vi på vagabondo och käkade pizza. sen på kvällen var vi bara hemma hos mig och kollade på tv med emelie typ hela kvällen. 
-
nu har vi nyss lagt oss i sängen hos pappa och ska slå på en film, fast det ligger också två katter här med oss och myyser. jaja nu blir det film, godnattt
 

Bara tanken på dig gör att mitt hjärta slår dubbla slag.

har inte haft tid till att blogga i helgen för i torsdags åkte jag till leksand med robert och hans familj. har varit där hela helgen så firade också midsommar där med hans släkt. kul och mysigt har vi haft iallafall! kom hem igår, då gick jag och robert över till pappa och sov här eftersom pappa och annette är utomlands. först gick vi upp på konsum och köpte chips och cola sen gick vi hem. satt vid datorn lite och kollade på tv sen la vi oss i sängen och kollade på film och myste sen somnade vi. idag vaknade vi typ nio för robert skulle iväg och jobba men jag somnade om till tolv. skööönt men segt. är fortfarande hos pappa och inatt sover jag och emelie här. 
 

-


Never say never

gick upp till vårdcentralen förut och väntade på robert som var hos tandläkarn, när han var klar så gick vi på shell och köpte glass, var ute en stund sen gick vi hem till mig. men han åkte hem för en stund sen för han skulle packa och äta middag, sen kommer han hit och sover här. nu väntar jag på att mamma och martin ska komma hem så det blir middag för mig också. älskar livet och sommaren just nuuu!!
 
 

För även om solen går ner så kommer den gå upp igen.

ovanligt med den nya designen på blogg.se men man vänjer väl sig hoppas jag. igår tog jag tåget till stan, gick runt på stan först med mamma en stund och köpte lite grejer sen kl 5 så piercade jag naveln. ääntligen, var ganska nervös med de gick bra iallafall! efter det så åt vi middag och sen stannade vi och sov i lägenheten i stan. idag tog jag halv 11 tåget hem så nu är jag hemma, hungrar ihjäl snart så nu blire nudlar. hejdå
 

Bara jag som inte fått den nya designen på blogg.se?!

igår vaknade jag och robert runt nio för igår började hans sommarjobb, efter han hade gått försökte jag somna om men de gick inge vidare så la mig ute i solen och solade istället. älskaaa vädret igår!! klockan två drog jag och emelie till stan med pappa och kom hem igen halv åtta. då kom robert hit och sov också här.
-
idag drog han nio igen och jag sov till tolv. nu sitter jag här men ska hoppa in i duschen nu och fixa mig lite sen ta tre tåget till stan. hörs ikvälll

Loveeee youuuu


Då var sommaren här

ätit middag för ett tag sen. nu sitter jag här bara men ska byta om nu och packa lite sen åker jag till älskling. skolavslutning idag, det gick fint och nu är de äntligen sommarlov. känns förjävla sköööönt! nu vill jag bara att det varma sommarvädret ska komma. har inga bilder sen idag för orkade tyvärr inte ta med mig kamran.

Hey I heard you were a wild one

ligger i sängen med datorn och gör inte mycket. imorn är det skolavslutning och det känns så otroligt skönt att veta att det snaart är sommarlov och att jag slipper skolan ett braa tag.
bloggar mer imorn.

For me, there is only you

Äckliga söndag. Inte gjort nånting. Legat i soffan hela dagen, kollat på tv och suttit vid datorn. Maja åkte hem tidigt för hon hade match. Blev iallafall kebabtallrik till middag, muums!!
-
Vill ha sommarlov NU. Så less på skolan så det finns inte. Men slutar iallafall två hela veckan och efter skolan imorn följer jag med emma hem och sover hos henne eftersom det är klassens dag på tisdag och vi ska vara på backetjärn hela dagen. Det blir ju rätt chill iallafall! Iallafall om det blir fint väder.

Älskade syster

Igår bärde det av till stan vid 12 eftersom emelie tog studenten. Efter det åt vi på kina med esmeraldas familj, fyfan vad gott. Kom hem 7 och då packade jag sen åkte jag till robert direkt och sov där. Åkte hem runt 1 idag, då la jag mig och solade en stund och sen hoppade jag i duschen och fixade mig lite. Sen kom pappa typ 4 och hämtade mig och emelie, då åkte vi till stugan och åt grillat, osv. Kom hem för bara en stund sen och nu väntar jag på att maja ska komma och sova här inatt. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nånting lär det ju bli.

-


Allting går runt, fast det känns tungt

Långdag idag men dagen har gått ganska snabbt endå. Och nu har jag heeelg. Efter skolan gick jag hem och satt mig vid datorn en stund sen la jag mig på sängen och somnade direkt. Var så jävla trött. Sov väl i nån timme och sen åt jag middag och efter de gick jag och solade. Paniken som uppstod då jag tryckte in två pengar sammtidigt, dom fastnade och jag fick inte ut dom igen. Men det löste sig, hahah.

Ikväll har jag legat och kollat på nån film med mamma, bara tagit det lugnt. Idag är det prick en vecka kvar till skolavslutningen också. Känner på mig att den här sommaren kommer bli bäst. Iallafall vad jag hoppas på.





- Börjar om

Har haft några månaders bloggpaus nu eftersom jag tappade lusten till att blogga totalt. Men nu ska jag försöka blogga igen så ofta jag kan, iallafall när jag har tid och lust, så får se hur det går.
Ligger i sängen nu och ska snart sova, för imorn äre skola igen. Var ju ledig idag och det var så sjukt skönt, nu ska jag bara kämpa mig igenom en dag till och sen på fredag är jag ledig igen eftersom emelie tar studenten.
Sen äntligen heeelg. Och sen är det ju faktiskt bara 4 dagar kvar. Säger bara fyfaaan vad skönt!!

RSS 2.0