- Nusååå

Hej! Har haft paus här ett tag nu men nu har jag fixat en ny headern och så, så nu ska jag börja blogga igen! :) Dagarna har iallafall bara rullat på som vanligt. Skola skola skola, prov och grejor.
Hade samhällskunskaps prov idag också, trodde det skulle vara as svårt och att jag inte skulle fatta nånting men det gick faktiskt riktigt braa! Känns finfint, nästa vecka är det matteprov och franskaprov som gäller...

Men nu ska jag lägga mig, imorn blir det skola sen helg igen. Sköönt. Efter skolan ska jag åka till stan med pappa, Annette och Emelie. Också sover Robert hos mig så får se om jag skriver något imorn. Godnatt!


8 månader med världens underbaraste idag.
Jag älskar dig Robert Sjöström

- en liten paus

Inte bloggat på ett tag nu, och tar en paus tills jag fixat ny design och får blogg lust igen!

- ingenting står över mig

Klev upp halv 7 idag, var så jävla dö trööött som vanligt. Men är bara o kliva upp! Gjorde mig i ordning och sen vare bara o traska iväg till skolan. Skoljoggen var det idag också! Direkt på morgonen. Men det gick bra och jag och emma var duuktig. Sen åt vi lunch och sen hade vi matte i mattelabbet. Sen samhällskunskap och sen slutade vi.
Gick hem bara och har mest pluggat till kemiprovet imorgon och engelska glosor. Kan det mesta på båda nu iallafall och orkar inte träna nå mer. Hoppas de går bra på provet iallafall men de tvivlar jag på, kemi är inte riktigt min grej de..
Är less på min fula blogg också, less på designen så har ingen riktig blogglust.
HAHA älska bilden! så söt

- godnatt

Har gjort läxor och pluggat ikväll, så har inte hunnit blogga, hann inte ens titta på idol. Är så less på skolan o läxor o prov så vill bara spy. Har kemiprov på torsdag och samhällskunskap prov nästa vecka, låter  inte så lockande kanske.. Men nu ska jag lägga mig och sova. Godnatt!

- take me back


- Sunday

Åkte till robert och sov där igår, kom hem runt 3 idag :) Nu sitter jag här bara och kollar runt och läser bloggar. Är as trött och tanken på att de är måndag och skola imorn vill jag bara dö. Har ingen lust aalls. Måste plugga sen också, och det har jag verkligen inte lust med. Men nu ska jag äta middag och sen lägga mig och kolla på film med Emelie så plugget får bli sen, puss!

- 00:30

Hade ingen lust att blogga igår. Men det var bara skola och på kvällen gjorde jag läxor och var hemma bara. Idag har det varit skola och dagen rullade på som vaanligt.
Himla skönt med helg nu iallafall! Efter skolan gick jag hem bara, lite senare gick jag och emelie upp på konsum och köpte lite grejer sen gjorde vi tacos själva eftersom mamma och martin skulle sova i stan inatt.  Sen drog emelie och jag blev ensam kvar. Haha. Kollade på idol och trodde jag skulle få sitta hemma o tråka sönder eftersom alla andra hade annat för sig, men sen kom maja och emma r och hälsade på som tur var! Sen var vi bara ute och lite överallt, kom hem för ett tag sen.

Nu har jag ont i huvet och tänkte stänga av och gå och tvätta bort sminket och så. Sen sova!
Och imorn ska jag sova uuut! Skönt ska det bli. Godnatt



Föralltid ♥


- nu: skolan!

Nu ska jag traska iväg till skolaan.. Slutar kvart i 4 gör man också.. ORKAR INTE


- Wednesday

Idag har det varit skola som vanligt, och regnregnregn.. Idag hade vi franska första timmen, sen idrott och lunch. Efter lunchen matte och samhällskunskaap sen slut på dagen. Traskade hem i regnet kl 2. När jag kom hem satt jag mig här sen pluggade jag lite, så nu kan jag engelska glosorna iallafall. Nu väntar jag på att maten ska bli klar.  Har suttit och kollat på massa kort sen emelie och jag var liten, haha så jävla kul!
PUSS


haha gullpojkarna då.
och snöggingen!

- plugga

Måste plugga nu, och hade visst engelska glosor imorn också.. Skriver när jag är klar!

- halsjävel

Ikväll har jag varit duktig och gjort läxor och tränat på franska glosor. Nu har jag kikat på idol med mamma, ska snart lägga mig eftersom jag är hur trött som helst och halsen gör ooont, men de är bara o trycka i sig lite halstabletter ungefär varje minut så blire fint :)
Nä men godnatt, vi hööörs imorn! ♥

- you're so close to my heart.

Everyday, every night, I wanna see you baby, staying by my side

- Tisdag

Dagen började med att jag vaknade av mig själv runt 5, var hur jävla förskyld som helst. As ont i halsen.. Lyckades somna om till 6 sen klev jag upp och duschade och fixade mig. Det verkligen spööregnade imorse också! Fyy. Men fick som tur skjuts av carro till skolan som hämtade upp mig. Hade bara vanliga lektioner och sen kvart i 2 hade vi fotografering.. Kändes lite sådär de, känner på mig att det inte blev så bra..
Efter det på långdagen fick man välja vad man ville göra, då valde vi faktiskt bad. Gick hem kl 4, har typ suttit här sen dess, nu ska jag göra lite läxor tänkte jag och äta middag!

- it hurts to be without you

Skola idag som vanligt, och dagen har varit ganska så seg. Ville bara dö imorse, så jävla jobbigt att kliva upp när man är hur trött som helst o bara vill sova.. Långdag hade vi också. Ännu värre var det ju när vi hade arbetsstuga dom sista timmarna och var tvungen o jobba med samhällskunskap....

Men efter skolan gick jag hem och fikade, satt mig vid datorn, skulle plugga med de orkade jag inte idag kände jag. Sen åt jag middag och gick upp på gårn runt 7. Kom hem för ett tag sedan,
nu ska jag snart lägga mig. Fotografering imorn på skolan och det tycker jag inte är kuul.. Menmen,
puss och godnatt!

- Stockholms resan

Lite bilder från grönalund igår! Vi åkte typ allt, gick också in i spökhuset med Lina, häggen, Basse
och Fanny. Fyfan vad rädd jag och Lina var, hahah. Blundade hela vägen tills vi kom ut och Lina hade fan panik hela vägen för hon gick sist, haha. Kuul dag!

- Sunday

Igår kom vi hem halv 1 med bussen, vi hade iallafall sjukt kul på grönalund! Åkte dit 6 på morgonen, så de var bara o kliva upp halv 5. Var där ungefär 6 timmar, lägger upp lite bilder ikväll!
Var så sjukt trött igår när jag hade kommit hem så fikade med emelie sen la jag mig och sooov.
Idag vaknade jag halv 11 men klev upp efter nån timme, har bara varit hemma idag, gjort läxor och kollat på tv.
Nu ska jag gå och käka middag!

- imorn = grönan!

Har inte hunnit blogga nånting idag. Men slutade 2, då gick jag och martina hem till hon och hon packade, för hon ska sova hos mig inatt. Sen gick vi till konsum och hon köpte lite fika till bussresan imorgon. För då blire stockholm och grööönan med gårn! :D Längtar! Men kommer bli jobbigt för måste kliva upp typ halv 5 imorn..
Men efter det gick vi hem till mig och satt vid datorn, knäppte kort och sen åt vi middag och gick upp på gårn där vi har varit ikväll och haft skoj! Kom hem för ett tag sedan, nu ska vi lägga oss och sova, eftersom vi ska upp så tidigt imorn. Och kommer nog inte hinna skriva något imorn. Godnatt! ♥

- första september

Kom hem från skolan för ett tag sedan, gick hem i spöregn typ.. Fy! Idag hade vi först samhällskunskap, och det måste ju vara de tråkigaste ämnet som finns! Efter det hade vi kemi och sen lunch, var as hungrig för hann inte äta någon frukost imorse, och pannkaka satt ju fint de! Efter lunchen hade vi bild, svenska, engelska och sist idrott.

Nu ska jag kika facebook och läsa bloggar tills middagen är klar, sen kommer robert! ♥


Åhhh vill ha sommar igen!

RSS 2.0